Deventer Proeft
voor Vogeleiland

Wijnproeverij "Vogeleiland".

Samen met ons Ladies Circle lid Janneke Rutten van  Intense Wines hebben we de onderstaande wijnen voor u geselecteerd.  Vanwege haar jarenlange ervaring in de wijnwereld en haar wijnmakers achtergrond is een selectie gemaakt van wijnen waarbij zij zelf betrokken is geweest in het productieprocesBovendien is Intense Wines een op en top Deventer bedrijf. We hebben een selectie gemaakt van wijnen met een Deventer link! Het "vogel" label van de eerste wijn is speciaal ontworpen door Deventer grafisch kunstenaar Jeroen Wellens. Deze wijn komt uit het kwalitatieve wijngebied Rueda in Spanje. De wijngaarden liggen midden in een "Vogelbescherming" gebied. 

Ook hebben we de wijnen gemaakt met Kees van Hamersveld (voormalig eigenaar Hotel Huis Vermeer in Deventer) aan deze proeverij toegevoegd. Alle wijnen zijn (internationaal) bekroond.  Hieronder vindt u de wijnen in volgorde van proeven. 


Download hieronder de proefgids gemaakt door de Ladies' Circle:

Proef kleuren
proef kleuren Deventerproeft.png (960.24KB)
Proef kleuren
proef kleuren Deventerproeft.png (960.24KB)Proefformulier
proefformulier Deventerproeft.nl.pdf (86.29KB)
Proefformulier
proefformulier Deventerproeft.nl.pdf (86.29KB)
  "Canta Boca" staat voor "zingende mond" refererend aan de vogelzang van blije vogels in dit gebied, maar ook op het Vogeleiland!  

www.intensewines.com

 

www.generation.wine

www.vanhamersveldwines.com

www.generation.wine

www.vanhamersveldwines.com

www.generation.wine